Tillbaka till alla nyheter

Nyheter

-

2020-03-18

Hej där ute…

Det råder tuffa, jobbiga och utmanande tider i vår värld just nu. Vi är medvetna om att fokus i första hand ligger internt på organisation, logistik och ekonomi. Kommunikation ut i marknaden står oftast inte överst på listan.

Vi har varit med länge nog för att veta att kommunikation i krisperioder är väldigt viktigt. Att inte tappa relationen och kontakten med marknaden. Att fortsätta vara den där aktören som utstrålar trygghet och stabilitet, även när det stormar.

Utmaningarna är nya och något vi inte varit med om tidigare. Det vi med säkerhet vet är dock att de verksamheter som snabbast anpassar sig till ett nytt, rådande läge, fortsätter att ha kontinuitet i sin kommunikation, biter sig fast i marknaden och inte släpper taget, kommer ut ännu starkare på andra sidan.

Det handlar om att balansera de interna och kortsiktiga insatserna med de långsiktigt strategiska.

I tider som dessa är det viktigare än någonsin att vässa både kanalval och innehåll. Av förklarliga skäl ser vi en enormt ökad aktivitet digitalt, på alla plattformar, inte minst sociala media. Här öppnar sig, rätt använt, enorma möjligheter till kostnadseffektiv kommunikation.

Behöver du ett erfaret bollplank finns vi där, beredda att utveckla kommunikation som ökar förutsättningarna för din verksamhet att bibehålla den position ni arbetat så hårt för och stärka den ytterligare när det vänder.

Vi finns för er. Nu och alltid. Ta hand om er.

Althén & Co.